Dongguan Ibi Precision Technology Co., Ltd.

Několik způsobů opravy forem pro lisování kovů

Po dlouhé době-Během mechanického provozu je lisovací formou vyraženo velké množství plechů. I když existuje lisovací olej, který hraje roli mazání a ochrany,nevyhnutelněnastanou problémy. Jenutné včas rozebrat a opravit, většinou za účasti výrobce formy. Míra poškození se samozřejmě také dělína mírná a vážná, která by měla být určena podlenákladůna opravu a havarijní situace výrobního cyklu. Pokud je to příliš vážné, matrice se musí vyměnit přímo.

Kovové lisovací formy dochází knáklonu, uvolnění, deformaci šablony lze řešit jeden po druhém. Přinaklápění zničí celistvost lisovacích dílů, zaslepenínebude-standardní, deformace produktu a další jevy,nejprve analýza problému, úhel pohybunení vertikální, může být mezi šablonami skok do šrotu,nemůže být plochý, můžete demontovat reorganizaci formy, překalibrovat pózu; pokuta-vylaďte vůlina obou stranách formy, aby byla správná; vyměňte deformovanou šablonu.
Kromě toho, lisovací formana kov bude vychylování, kolize zdvihu, deformace matrice a další problémy, lze je opravit jeden po druhém pomocínásledujících metod. Semi-problém snáklonem může být způsobennedostatečnou silou úderu, velikost úderu příliš blízko k hlavě, což má zanásledeknevyváženost bočních sil, velikost úderu může být zkrácenanebo zvětšena délka paty, pod vlivem zásahu zkontrolujte správnost velikosti a polohy matrice, stupeň kontaktu po kombinaci, správnostnastavení matrice atd. Jedním znejjednodušších způsobů, jak toho dosáhnout, je vyměnit držák matrice, jinak budounevyvážené části opraveny broušením.

Předchozí: 5 Primární funkce CNC strojů

další: Jste pod kontrolou?

Sdílej to:

  • Dongguan Ibi Precision Technology Co., Ltd.
  • Dongguan Ibi Precision Technology Co., Ltd.
  • Dongguan Ibi Precision Technology Co., Ltd.